Tuoteryhmät

Maksutavat

Aktia Ålandsbanken Handelsbanken Mastercard Nordea Osuuspankki Paikallisosuuspankki Danske Bank Säästöpankki S-Pankki Tapiola Visa

Yritykselle halutessa laskulla!

Toimitusehdot

HUOM! Emme toimita postiennakolla, emmekä myöskään vastaanota postiennakkopaketteja!

Nouto myymälästä:
- Tilattu tuote voidaan noutaa myymälästämme Turussa, huomio kennostojen valmistukseen kuluva toimitusaika.
- Ei toimituskuluja

Postipaketti nouto 16, enintään 5kg
- Toimitamme tilauksenne Itellan välityksellä, paketti noudettavissa toimipaikastanne ilmoituksen saatuanne.
- Toimituskulu kiinteähintainen 6,90EUR sis.alv

Postipaketti ovelle 14, enintään 5kg
- Toimitamme tilauksenne Itellan välityksellä, paketti tuodaan ilmoittamaanne osoitteeseen. Tämä koskee niitä paikkakuntia jossa Itella Oyj:llä on kotiin kuljetuspalvelu.
- Toimituskulu kiinteähintainen 15,90EUR sis.alv

Postipaketeille on saatavilla seurantakoodi.

Maksutavat

ECAKIT Oy: verkkokaupassa voit maksaa tilaamasi tuotteet yleisimpien suomessa toimivien pankkien verkkomaksuilla.

Yrityksiä laskutamme, laskutuslisä on 3EUR alle 300EUR ostoksista.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.
Tuote tulee olla käyttämätön ja on palautettava alkuperäisessä ehjässä pakkauksessaan. Ilmoita palautuksen yhteydessä tilinumerosi tilauksen hyvittämistä varten ja liitä palautuksen mukaan alkuperäinen lähetteemme.

Mikäli tuote on väärä tai viallinen, palautus on ilmainen. Pyydä sähköpostitse tai puhelimitse postin asiakaspalautusnumero.

Muissa tapauksissa asiakas maksaa itse palautuksen valitsemallaan tavalla, tämä erityisesti siksi, että suurin osa tuotteistamme (akkukennostot) valmistetaan aina asiakkaan tilauksen mukaan, ja vaihtelevan menekin vuoksi palautettujen akkukennostojen uudelleen myyminen voi olla hankalaa ja aiheuttaa yritykselle tappiota.


Yhteenveto tärkeimmistä sopimusehdosta, ehdot ovat voimassa vain Suomessa:

1. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

2. Maksun voi suorittaa yleisimpien suomessa toimivien pankkien verkkomaksuilla

3. Toimitamme tilaukset Posti Oyj:n kuljetuksilla postipakettina tai kirjeenä/pikkupakettina tuotteen koosta riippuen. Toimitusaika on keskimäärin 3-4 arkipäivää tilauksesta. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

4. Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten.

5. Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

6. Kaikki takuukorjaukset ja palautukset hoidetaan asiakaspalautuksena.

7. Tarkasta pakkaus sitä vastaanottaessasi. Jos huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä heti postitoimistoon, joka tekee vahinkoilmoituksen. Älä vastaanota vahingoittunutta lähetystä.

8. Jos olet saanut väärän tuotteen tai tuote on viallinen, palauta se meille postipakettina. Kts. edellä "Tuotepalautukset"

9. ECAKIT Oy:llä on oikeus evätä tilaus tarvittaessa

 

 

HALUAN LÄHETTÄÄ POLKUPYÖRÄNI AKUN UUDELLEEN KENNOTETTAVAKSI - KUINKA TOIMIN?

Yleisimpien akkujen kapasiteettivaihtoehdot ja hinnat löydät täältä: https://www.ecakit.fi/kategoria/107/sahkopyoran-akut
Mikäli et löydä omaa akkuasi katalogista, ota yhteyttä meihin ennen sen lähetystä. On olemassa myös akkuja, joita emme valitettavasti pysty uudelleenkennottamaan, kuten esim. kaikki Boschin akut.
 
Paketoi akku niin, että se säilyy ehjänä kuljetuksen ajan, eli riittävästi pehmustetta ja tukeva laatikko. On suositeltavaa toimittaa myös laturi akun mukana, jotta sen toiminta voidaan tarkistaa. Laturin tarkastuksesta ei koidu lisäkustannuksia. Mikäli akussa on avaimella toimiva virtalukko, tulee avain toimittaa akun mukana. Ilman avainta akun testaaminen vaikeutuu.
 
Laita paketin sisälle saate, jossa on omat yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero/sähköpostiosoite), sekä jos akun kennotukselle on useampi eri kapasiteettivaihtoehto, kirjaa ylös mihin kapasiteettiin haluat sen kennotettavan.
 
Voit lähettää akun meille joko postitse tai matkahuollolla.
 
Toimitusosoitteemme on:
ECAKIT Oy
Huvilakatu 1
20720 Turku
050-4355 997

Lähin postin noutopiste ja Smartpost-automaatti sijaitsevat osoitteessa:
K-Citymarket Kupittaa
Uudenmaantie 17
20705 TURKU
 
Lähin Matkahuollon noutopiste sijaitsee osoitteessa:
Neste K Kaskentie
Kaskentie 2
20700 TURKU

Akun kennotuksen toimitusaika on sesongista riippuen n. 2-5 viikkoa. Kevät on kovinta ruuhka-aikaa, jolloin jonoa on lähes poikkeuksetta vähintään 4 viikkoa. Pyrimme pitämään verkkokaupan ajan tasalla koskien toimitusaikoja. Jos et ole varma, kysy.
 
Akun saavuttua meille, lataamme sen täyteen (mikäli akku ottaa virtaa vastaan), ja teemme sille purkutestin. Tämä siksi, jotta voimme ajoissa tunnistaa, mikäli vika vaikuttaa olevan jossain muualla kuin akussa. Eli hyvän testituloksen antavaa akkua ei lähdetä kennottamaan turhanpäiten.
Mikäli et ole vielä varma haluatko uudelleenkennottaa akkusi, voit myös toimittaa sen vain purkutestiä varten. Testin hinta on 20€, joka hyvitetään kennotushinnasta, mikäli siihen päädytään. Ota huomioon, että myös purkutestiin on jono, joskin hieman lyhyempi. Tämä kannattaa kysyä erikseen.
 
Kun akku on uudelleenkennotettu, sille tehdään uusi purkutesti, jotta voidaan varmistaa akun toimivan kuten pitääkin. Asiakas saa molemmat purkukäyrät ja testitulokset tulosteena akun mukana. Käytämme akkujen toimitukseen aina ensisijaisesti postia, ellei asiakas erikseen pyydä toista toimitustapaa. Paketin mukana lähetämme laskun, jossa on maksuaikaa 14 vrk.
Laskutusta koskevissa asioissa voitte lähestyä mietä puhelimitse tai sähköpostitse laskut@ecakit.fi
 
Kaikille veloakkujen kennotuksille annetaan 24kk takuu.
 
Jäikö vielä kysyttävää? Voit lähestyä meitä FB:n kautta, sähköpostitse nettimyynti@ecakit.fi tai puhelimitse 050-4355 997.