Tuoteryhmät

Maksutavat

Aktia Ålandsbanken Handelsbanken Mastercard Nordea Osuuspankki Paikallisosuuspankki Danske Bank Säästöpankki S-Pankki Tapiola Visa

Yritykselle halutessa laskulla!

2 kennoston setti: Electrolux Ergorapido EL1014A 9.6V 2Ah NiMH

2 kennoston setti: Electrolux Ergorapido EL1014A 9.6V 2Ah NiMH
Hinta

57,00 €

Varastossa Tuotetta saatavilla.
Tuotekoodi 155152

Lisätietoa

Löytyykö taloudesta useampi imuri, tai korjaatko myös kaverin laitteen? Nyt kahden kennoston paketti edullisempaan hintaan 57€ (norm. 64€).

Laadukkaista 4/5Cs-kokoisista Himax-kennoista koottu kennopaketti Electrolux Ergorapido EL1014A varsi-imuriin.

Kennojen kapasiteetti on 2000mAh.

Toimitusaika 3 työpäivää.

Voit tilata kuvan mukaiset kennostot ja johdottaa itse. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa laitteesi meille kennotettavaksi, hinta tällöin 42EUR. Hinta sisltää kennot ja vaihtotyön. Palautettaessa postitse, hintaan lisätään toimituskulut 7EUR.

Huom! Electroluxin tyyppikilven merkinnät eroavat toisinaan imurin todellisesta sisällöstä - suosittelemme avaamaan imurin ennen kennoston tilausta, jotta osaatte valita jännitteeltään oikean akkukennoston. Myös 9,6V kennostoja on kahta eri mallia! Tässä mallissa moottorin ympärille tulee kolme kennoa, varteen viisi. Toisessa kennostossa moottorin ympärille tulee neljä kennoa, kuten myös varteen. Löydät sen täältä.

Tee-se-itse, lue täältä lisää!

Teemme kaikki akkukennostot tilauksesta, toimitusaika n.3 työpäivää. Otathan tämän huomioon liikkeessä asioidessasi, ja soita etukäteen, jos tahdot kennoston olevan noutovalmis!